Gratis verzendkosten vanaf €35,-
Gratis verzendkosten vanaf €35,-

Over Finest Beans

Finest Beans is opgericht door een enthousiaste ondernemer met een passie voor goede koffie. Goede specialty koffie moet net als bij de barista om de hoek, ook gewoon thuis te maken zijn. Dit bespaart niet alleen veel tijd en geld, het is ook nog eens ontzettend leuk om thuis je eigen koffie te maken! 

Ik ben Jasper van Mierlo en ik vind het belangrijk om jullie van top koffie te voorzien. Na een jaar in Italië te hebben gewoond ben ik me als koffieliefhebber gaan realiseren dat de standaard supermarkt koffie in Nederland eigenlijk helemaal niet zo goed is. Sterker nog, de koffie in de supermarkt is ver ondermaats. Logisch natuurlijk want het betreft massaproductie en met massaproductie produceer je ook geen goede wijn. Net als goede wijn heeft goede koffie ook een uitgebreide selectieprocedure nodig om echt lekker te zijn. Denk hierbij aan 

  • Hoe de boon gebrand wordt;
  • Wat voor soort boon je gebruikt;
  • Hoe je vervolgens de beste bonen selecteert uit een batch;
  • En het allerbelangrijkste is hoe je de koffie zet.

Bij Finest Beans hebben we allerlei manieren om dit te doen. We leveren bijvoorbeeld espressomachines maar ook filtersystemen. Alles om een lekker bakje specialty koffie te maken.

Mijn missie is dan ook dat ik koffieliefhebbers met gemak wil bedienen van de beste koffie op de markt. Wat uniek is bij Finest Beans is dat wij onze koffie pas branden op de dag dat jij het besteld. Hierdoor heb je binnen 1 werkdag de meest verse koffie die er maar is.

 

Jasper van Mierlo

Veel lekkere koffie momenten toegewenst,

Jasper
Info@finestbeans.com